Ziua hoteliera incepe la ora 16:00 si se termina la ora 11.00. Dupa ora 21.00 receptia se inchide si nu se mai fac cazari decat pentru cei care au deja rezervare si au anuntat sosirea dupa aceasta ora. Intrarile si iesirile persoanelor cazate dupa ora 21.00 se anunta la receptie sau la numerele de telefon afisate la intrare.

Tarife

(Lei / noapte)

 Tip cameră Luni - Joi Weekend
Camera dubla standard cu 2 mic dejun incluse 290 RON 290 RON
Camera dubla superioara cu 2 mic dejun incluse 290 RON 290 RON
Suita standard cu 2 mic dejun incluse 400 RON 400 RON
Suita superioara 400 RON 400 RON

Tarifele contin TVA, dar NU includ taxa de salvamont de 3 lei/zi/persoana. Aceasta taxa se achita separat la receptie. Toate preturile sunt negociabile. Pentru un sejur mai lung de 4 nopti, tarifele pot fi mai mici cu 10%. Copiii cu varsta de pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara masa (un copil de familie). Pentru cei cu varste cuprinse 5 ani si 14 ani se asigura pat suplimentar contra sumei de 70 lei/zi. Tarifele mentionate mai sus nu sunt valabile in perioadele sarbatorilor legale (Paste, 1 Mai, 15 August, Craciun, Revelion).

Este interzis accesul cu animale de companie in incinta hotelului, cat si servirea meselor in camere, cu exceptia serviciului  ROOM-SERVICE.

Plata serviciilor se face la momentul cazarii CASH, CARD, TICHETE de VACANTA sau achitate anterior prin ORDIN de PLATA.

Personalul  hotelului va poate pune la dispozitie contra cost si/sau gratuite urmatoarele servicii: Room-service, Seif pentru pastrarea obiectelor si a bunurilor de valoare.

Hotelul Zada asigura parcare gratuita supravegheata 24H.