TARIFE CAZARE

top

Hotel Zada

Ziua hoteliera incepe la ora 14.00 pm si se termina la ora 11.00 am:

Preturi Duminica-Joi Vineri-Sambata
Camera single 130 RON 150 RON
Camera dubla 160 RON 180 RON
Camera fumatori 250 RON 250 RON
Apartament 200 RON 240 RON
Apartament cu Jacuzzi 250 RON 280 RON

Pentru confortul Dvs personalul hotelului Zada va sta la dispozitie oferindu-va urmatoarele servicii: room service contra cost, parcare privata pazita, pastrare valori, depozitare materiale sportive, asistenta intre orele 8.00-20.00 prin intermediul serviciului consierge de la Receptie, transport gratuit la si de la Partia Clabucet cu microbuzul nostru avand o capacitate de 8 locuri. Au loc zilnic plecari la orele 09.30 si 11.00 de la hotelul Zada, si intoarceri la orele 15.00 si 16.30.

Toate preturile sunt negociabile.
Tarifele includ mic dejun pentru max 2 persoane in camera.
Beneficiaza de gratuitate copiii sub 8 ani(max. un copil de familie).
Pentru copiii intre 8-14 ani se poate asigura la cerere, contra cost(30 lei), pat suplimentar in camera dubla. Apartamentele noastre sunt solutia ideala pentru familiile cu mai multi copii.
Pentru sejur mai lung de 4 zile preturile de cazare pe camera scad cu 10%.
Tarifele mentionate, sunt cele afişate la recepţie şi includ taxa hoteliera. Ele sunt valabile cu exceptia pachetelor speciale.
Este interzis accesul cu animale in incinta hotelului cat si servirea meselor in camere cu exceptia serviciului room-service.
Plata serviciilor se poate face cu numerar, card, cec sau ordin de plată.
De asemenea, pentru seminarii, intruniri, grupuri organizate, in funcţie de numărul de persoane şi de durata sejurului se pot acorda reduceri.

ZADA este o locatie structurata pe 5 nivele, avand: 23 de camere duble si 5 apartamente (din care unul cu jacuzzi si unul pentru persoanele cu dizabilitati), totalizand un numar. de 56 locuri de cazare.

Cadrul natural deosebit, susurul linistit al paraului dintre brazi, armonizate cu serviciile de calitate oferite de personalul calificat al complexului Zada sunt conditiile propice pentru o vacanta revigoranta.

Meniul restaurantului hotelului ZADA aspira la o perfecta armonie a simturilor si o combinatie incitanta intre traditional si contemporan.

Va invitam sa descoperiti ofertele speciale ale Hotelului ZADA! Pentru rezervari si mai multe detalii scrieti-ne la [email protected].