• Camera dubla

  Descoperiti placerea de a petrece vacanta intr-o atmosfera prietenoasa si intima intr-un hotel de 3 stele pe minunata vale a Rasnoavei.

 • Apartament

  Apartamentele Hotelului Zada asigura confort sporit, fiind dotate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila.

 • Restaurant

  ZADA pune la dispozitia turistilor un restaurant cu bar si terasa, ce are vedere spre padurea de brazi.

 • Sala conferinte

  La parterul vilei, sala multifunctionala este alegerea ideala pentru organizarea de conferinte, training-uri, team building-uri.

Sala conferinte

La parterul vilei, sala multifunctionala este alegerea ideala pentru organizarea de conferinte, training-uri, team building-uri.

Sala are o capacitate de 60 de participanti, este dotata cu mobilier modular, internet wireless, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, lcd conectabil la laptop personal, laptop, IQ Board, instalatie de sonorizare, instalatie de de aer conditionat si semineu cu ardere pe lemne pentru caldura si ambient in zilele friguroase, avand toate conditiile necesare unei prezentari de succes.

Dotari

Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

Cadrul natural deosebit, susurul linistit al paraului dintre brazi, armonizate cu serviciile de calitate oferite de personalul calificat al complexului Zada sunt conditiile propice pentru o vacanta revigoranta.

Meniul restaurantului hotelului ZADA aspira la o perfecta armonie a simturilor si o combinatie incitanta intre traditional si contemporan.

Va invitam sa descoperiti ofertele speciale ale Hotelului ZADA! Pentru rezervari si mai multe detalii scrieti-ne la [email protected].