Despre noi

Predeal, cel mai inalt oras din tara, este plasat pe culmea ce desparte Valea Prahovei de Valea Timisului, intr-o depresiune bine adapostita de masivele muntoase Bucegi, Baiu, Piatra Mare si Clabucet.

Statiunea Predeal se gaseste la o distanta de 142 km de Bucuresti, pe DN1 la 25 de km de Sinaia si la 25 de km de Brasov. Este orasul romanesc situat la cea mai mare altitudine, intre 1.030 si 1.110 metri. Statiunea dispune de peste 5200 de locuri de cazare in hoteluri, vile, cabane si camping. Sunt disponibile 8 partii de ski cu grade diferite de dificultate, telescaun de la Clabucet Sosire la Clabucet Plecare, teleski dublu la Clabucet Sosire, baby-teleski-uri la Garbova, Clabucet Plecare, Orizont si Trei Brazi.

Statiunea Predeal este recomandata tratamentului neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slabite, pentru recuperarea ulterioara suprasolicitarilor fizice sau intelectuale, pentru tratamentul tulburarilor endocrine si a problemelor de crestere a copiilor. Principalii factori de cura sunt aerul curat, fara praf sau alti agenti alergici, bogat in ozon si radiatii ultraviolete, atmosfera ionizata si presiunea relativ scazuta a aerului.

Climatul este specific zonelor alpine, cu veri racoroase (temperatura medie in luna iulie este 15 grade C) si ierni friguroase (media lunii ianuarie este sub -5 grade C). Temperatura medie anuala este de 5 grade Celsius si media precipitatiilor de 1000 mm anual. Stratul de zapada dureaza peste 100 de zile anual.

Modalitati de acces in statiune
Rutiere
Bucuresti- Brasov pe DN1 (E60) sau A3 Bucuresti-Ploiesti si DN1(Ploiesti-Brasov), dinspre Rasnov pe DN73A, jonctiune cu DN1.
Feroviare
Gara Predeal, pe linia Bucuresti-Predeal

Hotelul ZADA dispune de spatii de cazare, sala de conferinta si restaurant-bar cu terasa.
La numai 3 km de centrul statiunii Predeal, hotelul beneficiaza de o amplasare favorabila, avand acces direct la soseaua ce uneste Predealul de Paraul Rece. Turistii admira padurea chiar din camere, sau se pot relaxa in curtea ce se contopeste cu muntele.

Spatiile de cazare, restaurantul, sala de conferinte sau de relaxare si jocuri sunt amenajate intr-un stil original, ce imbina armonios lemnul cu fierul forjat, decoruri ce amintesc de vremuri de altadata, definind un design cald, primitor. Personalul va sta la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa va puteti relaxa si bucura de sejur.

ZADA este o locatie structurata pe 5 nivele, avand: 23 de camere duble si 5 apartamente (din care unul cu jacuzzi si unul pentru persoanele cu dizabilitati), totalizand un numar. de 56 locuri de cazare.

Cadrul natural deosebit, susurul linistit al paraului dintre brazi, armonizate cu serviciile de calitate oferite de personalul calificat al complexului Zada sunt conditiile propice pentru o vacanta revigoranta.

Meniul restaurantului hotelului ZADA aspira la o perfecta armonie a simturilor si o combinatie incitanta intre traditional si contemporan.

Va invitam sa descoperiti ofertele speciale ale Hotelului ZADA! Pentru rezervari si mai multe detalii scrieti-ne la [email protected].