• Camera dubla

  Descoperiti placerea de a petrece vacanta intr-o atmosfera prietenoasa si intima intr-un hotel de 3 stele pe minunata vale a Rasnoavei.

 • Apartament

  Apartamentele Hotelului Zada asigura confort sporit, fiind dotate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila.

 • Restaurant

  ZADA pune la dispozitia turistilor un restaurant cu bar si terasa, ce are vedere spre padurea de brazi.

 • Sala conferinte

  La parterul vilei, sala multifunctionala este alegerea ideala pentru organizarea de conferinte, training-uri, team building-uri.

Camera dubla

Descoperiti placerea de a petrece vacanta intr-o atmosfera prietenoasa si intima intr-un hotel de 3 stele pe minunata vale a Rasnoavei. La Hotel Zada puteti alege intre camerele duble cu sau fara balcon, si, indiferent de alegerea dumneavoastra, noi va asiguram confortul si placerile!

Toate camerele hotelului Zada dispun de TV (LCD sau tub cu telecomanda), Internet wireless, telefon, minibar, si baie cu cabina de dus sau cada.

Hotelul Zada va pune la dispozitie un numar de 23 camere duble iar dumneavoastra puteti opta pentru camera cu paturi twin sau cu pat matrimonial. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 2 adulti si 1 copil.

Facilitati

Galerie Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

Cadrul natural deosebit, susurul linistit al paraului dintre brazi, armonizate cu serviciile de calitate oferite de personalul calificat al complexului Zada sunt conditiile propice pentru o vacanta revigoranta.

Meniul restaurantului hotelului ZADA aspira la o perfecta armonie a simturilor si o combinatie incitanta intre traditional si contemporan.

Va invitam sa descoperiti ofertele speciale ale Hotelului ZADA! Pentru rezervari si mai multe detalii scrieti-ne la [email protected].