• Camera dubla

  Descoperiti placerea de a petrece vacanta intr-o atmosfera prietenoasa si intima intr-un hotel de 3 stele pe minunata vale a Rasnoavei.

 • Apartament

  Apartamentele Hotelului Zada asigura confort sporit, fiind dotate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila.

 • Restaurant

  ZADA pune la dispozitia turistilor un restaurant cu bar si terasa, ce are vedere spre padurea de brazi.

 • Sala conferinte

  La parterul vilei, sala multifunctionala este alegerea ideala pentru organizarea de conferinte, training-uri, team building-uri.

Apartament

Apartamentele Hotelului Zada asigura confort sporit, fiind dotate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila. Camerele spatioase, orientate catre minunata padure, sunt decorate in culori naturale, personalizate si dispun de tot confortul, fiind dotate cu : TV (LCD sau tub cu telecomanda), Internet wireless, telefon, minibar, si baie cu cabina de dus sau cada cu jacuzzi.

Hotelul Zada va pune la dispozitie un numar de 5 apartamente dintre care unul pentru persoane cu dizabilitati. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti.

Facilitati

Galerie Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

Cadrul natural deosebit, susurul linistit al paraului dintre brazi, armonizate cu serviciile de calitate oferite de personalul calificat al complexului Zada sunt conditiile propice pentru o vacanta revigoranta.

Meniul restaurantului hotelului ZADA aspira la o perfecta armonie a simturilor si o combinatie incitanta intre traditional si contemporan.

Va invitam sa descoperiti ofertele speciale ale Hotelului ZADA! Pentru rezervari si mai multe detalii scrieti-ne la [email protected].